搜索
Hi~登录注册

运动员女友 Jennifer Languedoc

马上注册正妹帐号

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即註冊

x
运动员女友 Jennifer Languedoc

唔知系因为佢哋大只啲、定系比赛时有型啲、定系简单地多钱啲,反正唔知点解啲运动员硬系可以搵到啲特别正嘅靓女做老婆或女朋友,有时呢班「WAGs (Wives and Girlfriends)」仲吸引过个运动员本人。好似JenniferLanguedoc咁,佢就同一个顶级联赛运动员有关系,你又知唔知系边个?
唔使谂啦,你哋应该没可能谂到架啦。事关佢男友,应该系「前男友」至啱,乃系NHL(美国冰曲联盟)嘅捷克藉球员Jiří Sekáč。Jennifer本身来自加拿大,自己亦系一个模特儿,不过睇佢IG只有两万几Followers,相信就唔算好出名。但其实佢拥有甜美嘅笑容,两只可爱嘅虎牙,身形仲相当均秤,而且仲有性感写真,又难怪Jiří会睇中佢。可惜,或者系因为Jiří表现唔好,近年不停转会嘅关系,两个人上年短暂拍拖后就散咗噜。JENNIFER LANGUEDOC(@jlanguedoc)分享的贴文 于 2017 年 9月 月 4 2:31下午 PDT 张贴JENNIFER LANGUEDOC(@jlanguedoc)分享的贴文 于 2017 年 8月 月 11 7:36上午 PDT 张贴JENNIFER LANGUEDOC(@jlanguedoc)分享的贴文 于 2017 年 4月 月 13 12:43下午 PDT 张贴JENNIFER LANGUEDOC(@jlanguedoc)分享的贴文 于 2017 年 10月 月 8 4:12下午 PDT 张贴Jennifer嘅最新男友系一个名为Jeffrey Fields嘅普通男仔,睇佢哋相处得都几开心——事实证明靓仔有型嘅运动员都唔系大哂嘅…我估?